Nederlands
  •  
  •  
  •  
0,00 € 0

Bewaking van hoge kwaliteit - rechtstreeks naar de consument!

Bij NEXUSCCTV Europe zijn wij er trots op om complete videobewakingssystemen en losse bewakingscamera's van hoge kwaliteit voor de beste prijs te leveren!

Of u nu een goedkope videobewaking voor uw woning of een professionele bewakingsoplossing voor uw bedrijf zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres.


Kwaliteit

Met een strenge kwaliteitscontrole zorgt u ervoor dat uw producten aan de geldende normen voldoen. U mag deze hoge eisen ook aan de producten van NEXUSCCTV stellen. Voor het bouwen van de bewakingscamera's en andere producten van NEXUSCCTV worden uitsluitend hoogwaardige componenten gebruikt en alle producten worden afzonderlijk getest voordat ze de fabriek verlaten.

Bespaar veel geld

Met NEXUSCCTV Europe Brand Store hebben we het 'gewone' distributiekanaal, dat alleen maar extra kosten voor u als consument met zich meebrengt zonder noemenswaardige waarde toe te voegen, opgeheven. Door bij ons te kopen slaat u een schakel in de distributieketen over en bespaart u veel geld!

Waarom ons kiezen?

Dat is de gemakkelijkste vraag ter wereld. We leveren hoge kwaliteit voor een lagere prijs dan de concurrenten. Eenvoudiger kan niet.  

Wat is een Brand Outlet?

Eeen Brand Outlet betekent niet dat het oude artikelen zijn die uit het assortiment zijn gehaald. Alle producten op deze website betreffen de nieuwste producten en technologieën van NEXUSCCTV. Het concept Brand Outlet wil zeggen dat u als consument de winkel overslaat. Door bij ons te kopen, krijgt u de mogelijkheid rechtstreeks bij het Europese distributiecentrum te kopen en daardoor een dure schakel uit de waardeketen te schrappen. Bij ons zijn de producten gewoon goedkoper, omdat ze niet door de normale distributiekanalen gaan. In plaats daarvan koopt u ze rechtstreeks bij ons!

Veilig handelen - 30 dagen recht van retour!

Wij vertrouwen op onze producten en vertrouwen erop dat ze voldoen aan de eisen van onze klanten. Wij bieden 30 dagen recht van retour. Volledige tevredenheid of uw geld terug!

Uw zekerheid - 3 jaar garantie

Kwaliteit en stabiliteit zijn belangrijke factoren voor allen die behoefte hebben aan veiligheidssystemen en bewaking. Bij NEXUSCCTV krijgt u 3 jaar volledige garantie. Daarmee bent u zeker van bewaking die werkt!


Zie onze producten!

Klik op de knop hieronder en ontdek een wereld van hoogwaardige videobewaking voor elke portemonnee!

 

Alle Producten